SENARAI HARGA

-----------------------------------------------------------------------

HARGA BAGI SETIAP 10PCS

-----------------------------------------------------------------------

BAHULU STRAWBERRY          RM4.00

BAHULU BLUEBERRY             RM4.00

BAHULU NENAS                     RM4.00

BAHULU COKLAT                   RM5.00

-----------------------------------------------------------------------

BAHULU KOSONG                  RM3.50

-----------------------------------------------------------------------

BAHULU KEMBOJA                RM1.60 - SEBIJI

* Kuatkasa bermula 1 Januari 2014

152 comments:

  1. kalau sy tmpah utk 2000 biji brape ye?

    ReplyDelete
  2. salam...kalau beli 1000pcs pos ke swak brpa ek?
    aizika280@yahoo.com.TQ

    ReplyDelete
  3. oops..sorry.baru perasan emel salah.
    aizika2806@yahoo.com.TQ

    ReplyDelete
  4. aizika..saya ada emailkan quotation bahulu kat email anda.tq

    ReplyDelete
  5. email quotation bahulu 500 pcs dan 1000 pcs kat adirizqin@gmail.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum, harga kat atas ni updated kan?and kalau saya order dia kan dtg dlm packaging yg mcm mana ye?

    ReplyDelete
  7. Roshadi: sila check inbox. saya dah emailkan quotation

    ReplyDelete
  8. akma: Senarai harga adalah harga semasa (04/04/11).
    kita ada packaging 4biji/pek 20biji/pek 40biji/pek dan 50biji/pek. Semuanya pakaging dalam tupperware melainkan pek 4biji.

    ReplyDelete
  9. boleh tlg email quo utk 1000 pcs?
    mcm mana packaging nye?
    utk wedding nov 2011..
    dedea2204@yahoo.com thanx :)

    ReplyDelete
  10. dedea2204. Bleh check inbox. saya dah sent quo bahulu anda TQ

    ReplyDelete
  11. saya nak order 1200 pcs.. berapa yer ke sabah..?boleh hantar quotation d email saya... salsabila_0711@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salsabila: tiada masalah bagi pihak kami untuk mengepos bahulu yang anda order. apa yg patut anda tau, anggaran kos penghantaran bahulu 1200pcs ke sabah menelan kos RM100. kalau mahu, kami tiada masalah.

    ReplyDelete
  13. boleh tlg email quo utk 1000 pcs?
    mcm mana packaging nye?boleh cmpur2 tak
    utk wedding nov 2011..
    pu3_zalia@yahoo.com.my thanx :)

    ReplyDelete
  14. boleh tlg email quo utk 1oo0 pcs?
    n pembungkusannyer ditetapkan atau boleh pilih?
    (harga masih sama atau lain kalau nak tempah packagingnyer?)
    Email: stefy_weiling@yahoo.com tq

    ReplyDelete
  15. erm,..satu soalan lg,..kalau di pos ke sibu,sarawak mcm mana? kos pengeposan n kualiti tempahan masih terjamin ke?
    Email: stefy_weiling@yahoo.com tQ

    ReplyDelete
  16. Salam..
    boleh tlg email quo utk 1000 pcs?
    Boleh pos ke kuantan, pahang? Postage brape?
    mcm mana packaging nye?boleh cmpur2?

    biena_gurlz@yahoo.com.my :)
    Terima ksih..

    ReplyDelete
  17. Qirina & sabrina: detail sila check e-mail tq

    ReplyDelete
  18. sy dah mkn bahulu awk di majlis perkahwinan olan&nisa...bahulu awk mmg sdap..sumpah sdap..sy plan nk order bahulu awak lg di mse hadpn

    ReplyDelete
  19. terima kasih..majlis lysa joe kat kajang ke? sy kurang pasti nisa mana. anyway, anda sgt2 dialukan membuat tempahan bahulu drpd kami ntuk sebarang majlis.:)

    ReplyDelete
  20. Saya berminat nak tempah untuk 2000 biji. Penghantaran ke Sabah. Boleh dapat harga bahulu dan juga kos penghantaran

    ReplyDelete
  21. En Wahid,sila bagi email address nanti sy send quotation kt e-mail ye.

    ReplyDelete
  22. email saya wahhamid@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Saya berminat nak tempah untuk 1000 biji. Penghantaran ke Klang. Boleh dapat harga bahulu dan juga kos penghantaran?
    Pm saya di: rj_kay79@yahoo.com

    TQ.

    ReplyDelete
  24. Nak tanya kalau tempah 1000 biji ke atas dapat harga berapa yer????

    ReplyDelete
  25. Normastura: RM300 dan extra bahulu 20biji x 2bekas

    ReplyDelete
  26. salam...nk tnyer, ari 2 sy ad order 50 biji tp inti die sikit sgt la, npe x same cm dlm gmbar..

    ReplyDelete
  27. wslam anony: suatu yg lumrah dalam pengiklanan kepada hampir semua produk - sebagai bahan promosi. tidak dinafikan buat anda dan semua pelanggan kami, keadaan inti yg sebenar tidaklah sama seperti yg terlukis pada gambar, namun kami berani jamin, produk kami adalah original dan relevan dgn bentuk dan rasanya. Tetapi, sekiranya bahulu yg anda makan itu intinya TERLALU SEDIKIT, itu adalah kesilapan pihak kami. Pohon maaf.

    ReplyDelete
  28. Salam...boleh sy jd agen @ pengedar kws johor bahru ? Apa syarat2 nya? E-mail sy : nur_lee33@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Saya berminat nak tempah dlm 2000 ke atas. Boleh dapat harga bahulu brape yea?
    Reply to : elis_diana@fpsoventures.com

    ReplyDelete
  30. nur_lee33@yahoo.com: maaf. kami belum bersedia untuk pengedar negeri Johor disebabkan masalah penghantaran. insyaAllah akan ada francais d'Bayu disana nanti

    elis_diana@fpsoventures.com: bleh check inbox ye

    ReplyDelete
  31. boleh bagi quo tuk bahulu 1300 biji

    ReplyDelete
  32. sila bg email add ntuk dapatkan quo 1300pcs

    ReplyDelete
  33. salam, boleh tak bagi quotation tempahan bahulu 1000 biji penghantaran di serdang selangor. email syhasanah@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam, kalo sya nk tempah 4pcs utk 100bgks bole x n brape ek? haryati.roslia@gmail.com

    ReplyDelete
  35. salam..sya nk no tel dan alamat bg francais di pasir puteh kelantan..
    email saya:naziati@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. naziati: sila check inbox ntuk hubungi francais pasir puteh tq

    ReplyDelete
  37. salam boleh bagi quotation bagi tempahan 1650 biji bahulu. lokasi di shah alam. syhasanah@gmail.com.thanx

    ReplyDelete
  38. boleh pm harga bahulu dan box sekali untk 1000 pcs....email me nurhajanazri@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. boleh pm harga bahulu dan box sekali untk 500 pcs..email nurliyana9@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. boleh pm harga bahulu? kalo yg peket 4biji 2 brape? leh campur2 ker? emel: eny_kitty251@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. nak minta quotation tuk 1000 biji n ada tak pengedar area shah alam? satu lagi ada tak buat pembungkusan tu 2pcs je...n brpa harga ye...email ke mykhaiza@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. mykhaiza@hotmail.com boleh check inbox ye terima kasih

      Delete
  42. salam,

    saya nak order 100 pcs. RM bapa ya termasuk ngan kos
    penghantaran ke kg baru, kuala lumpur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 100pcs RM30 sahaja. free delivery ke Kg Baru. Hantarkan alamat lengkap dan tarikh delivery melalui sms 0132826495

      Delete
  43. As salam. Boleh pm harga bahulu utk 500 - 1000pcs..email aki_ross2410@yahoo.com. Tenkiu.

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum... boleh pm sy harga bahulu 1500 unit dlm tuh ada 3 biji bahulu... tq...

    email ke nsuzzana_shakri@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Salam...boleh saya jd agen @ pengedar kws Tangkak/Muar? Apa syarat2 nya? E-mail sy : suhai_1876@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  46. Salam..
    boleh quote kan saya harga untuk 4000pcs bahulu ke email ini?
    islashabiela@gmail.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslam..cik bella boleh check inbox terima kasih

      Delete
  47. salam..
    tolong send quotation utk 1000pcs / 1500pcs / 2000pcs dgn packing 2pcs each + delivery charges to Bukit Mertajam, SPT, Png
    email : hasziera@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. wslam. hasziera@yahoo.com boleh check inbox anda tq

    ReplyDelete
  49. salam, mohon tolong emelkan :-
    2500 pcs (1pack - 3biji),datang ambil di gombak. perasa campur2.
    terima kasih...
    email bis_kort7@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. Pm harga untuk 2000..tq ida_narcissus87@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. salam, bole sy dptkn harga utk 2000 pcs.
    emel:suhana_johan@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. salam.bole sy dptkn harga utk 700pcs
    email : ainifla@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Salam, sy nk tnye harga utk 2000 pcs. Box nye sy nak design letak photo pengantin bole?..ni utk majlis cousin sy klu sy jd wakilnye ada commision x??

    email : meme7702@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. salam, bole bg quotation harga bahulu utk 2000pcs..
    email: ilyariz07@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. assalam

    nak harga utk bahulu saiz kecil, 1000 pcs ke kuantan.
    (harga inc [postage)

    brape lama bleh tahan yek?

    enez_wardatunnisa@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. boleh pm saya untuk harga 1000 pcs ke Kuala Terengganu. Cara pembungkusan & penghantaran guna ape dan kos terlibat. tq

    ReplyDelete
  57. assalamualaikum.. boleh saya bertanyakan mengenai kos2 membuat bahulu? seperti mesin, loyang, inti bahulu ...kerana saya merupakan pelajar dan ingin melaksanakan final projek.kami berminat untuk membuat asignment mengenai kuih bahulu. memandangkan bahulu merupakan kuih tradisional yang boleh mempertingkatkan ekonomi negara. harapan agar dapat membantu. terima kasih. sila reply email saya di nur_seha19@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. bo kongsi idea ttg bahulu? sy baru 2 bulan beroperasi di Kuala Terengganu. bo like page sy http://homemadebahulu2u.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus baru 2 bulan operasi dah dapat pelbagaikan produk berasaskan bahulu. keep it up! just terus cekal n berusaha dengan lebih bersemangat dalam industri ini insyaAllah 1 hari akan dapat peluang merasai kelebihan 9/10 punca rezeki adalah melalui perniagaan. doakan kami juga

      Delete
  59. klau 4000 unit tidak mahu inti coklat.....brape harga...pm ke pelapis_0105@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  60. Emailkn quotation utk 3000 kotak bahulu plain + postage ke terengganu.... tq

    nadirah.murat@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. Emailkn quotation utk 3000 kotak bahulu plain + postage ke terengganu.... tq

    nadirah.murat@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. Salam

    Mohon quotation untuk 800pcs/ 1000pcs dengan packing 2pcs each + delivery charges to Kuantan.

    nordin.aida@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Harap emailkan harga serta kos Poslaju ke Sabah untuk 1500 biji bahulu inti Nenas, Blueberry dan Strawberry (500 biji setiap peris)
    wahhamid@gmail.com

    ReplyDelete
  64. assalamualaikum,

    boleh emailkan harga bahulu kosong untuk 1000 ke atas?

    sila emailkan pada ak.lima@rocketmail.com

    ReplyDelete
  65. salam tlg email sy quotation 1000pcs bahulu for wedding gift. tq
    nurzafirahmohd87@gmail.com

    ReplyDelete
  66. bg sy quotation hrga bahulu sahaja dan bahulu yg dah siap pack. nak alamat sekali

    ReplyDelete
  67. boleh emailkan quotation harga bahulu kosong dgn 1000 dan 500 pieces, dan penghantaran ke pasir mas, kelantan? jdsyen@hotmail.com. tq

    ReplyDelete
  68. salam,

    Saudari boleh tolong emailkan kepada saya jenis-jenis beserta harga?kalo boleh bagi quatation lengkap lagi baik..tolong emailkan ke wannur1009@yahoo.com ye...kalo boleh secepat mungkin..

    ReplyDelete
  69. salam...
    blh tny kalo nk order 700pcs berapa harga n berapa pcs bahulu free gift tu?
    email kn ke zela_peejay89@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. BOLEH emailkan sy Quotation untuk bahulu inti 500 pcs ke syaza_hoppez92@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. Emailkan quo ke alista_84@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  72. kalau saya nak order utk 1200 biji berape ye??
    bole bagi quotation utntuk 1200 biji tanpa kotak dan 1200 biji berserta kotak..
    email ke atinefan9211@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni atin efan kan? saya dah bagi info kat email tq.

      Delete
  73. Salam, kalau saya nak order 1000 biji tanpa kotak berapa ye? Dan post delivery ke seremban.
    boleh tak bagi saya quotationnya?
    email ke yurina2816@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  74. salam ...emelkan sy list harga full
    apisjke5@gmail.com

    ReplyDelete
  75. Salam.. tlg email sy quotation bahulu untuk 2000pcs? nurul88aida@gmail.com

    ReplyDelete
  76. en apis: harga full dah ada kat atas ye.

    nurul88 : boleh semak inbox anda t.kasih

    ReplyDelete
  77. Salam, boley bagi quotation untuk 2300 pcs ... normalaMY86@gmail.com

    ReplyDelete
  78. Salam, boley bagi quotation untuk 2300 pcs ... normalaMY86@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Slam ..klu saya order 1200 pcs brape ye..email sya nurhayazrul92@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Assalam.bole email quo untuk 300 biji bahulu tanpa kotak.hantar ke email saya mariani15041983@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Assalamualaikum... bleh x bg quotation utk 1000pcs... tqahmsi@gmail.com... tq

    ReplyDelete
  82. salam...
    nk minta quotation jugak... ^^ tq
    alfadhilah03@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Assalamualaikum.. saya hafiz dari shah alam..berapa RM 1 biji bahulu ini jika saya order 1000 biji bahulu inti(4 perisa)? boleh berikan quotation pada saya di emel alhafiz.no1@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  84. harga masih sama ker?kalau saya nak 700 biji bper harga?bahulu nie besar mane erk?email ke zai87_0203@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. Blh bg quotation utk 1500 biji? mimrina_ent8200@yahoo.com
    t kasih

    ReplyDelete
  86. Salam, boleh tau bahulu ni tahan berapa lama? n nk request quotation utk 1000pcs. hafizarahman85@gmail.com .. tQ :)

    ReplyDelete
  87. Bahulu inti nie tahan lame x? Xberkulat? Muhdnurzakwan@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahulu Inti kami boleh tahan 2 minggu. Kecuali bahulu inti coklat hanya boleh tahan 10 hari.
      Sila semak inbox email tuan untuk maklumat lebih lanjut t.kasih

      Delete
  88. boleh emelkan harga untuk bahulu cermai 1500 biji tanpa kotak / tanpa pakej.

    asheraanmai@yahoo.com

    ReplyDelete
  89. Kalau saya nak order 2000 biji berapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahulu inti RM0.40/biji.
      Order untuk 2000biji RM700 @ RM0.35/biji.
      minta alamat email untuk pihak kami emailkan detail.
      TQ

      Delete
  90. assalamualikum, saya nak order 1500biji bahulu yg 4perisa tu, tp xnak pakej2 atau kotak tu, nak bahulu sahaja, berape ye? nak bulan 8/2014, terima kasih :)

    q.nadiaha@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  91. Salam mohon emailkn quotation bahulu kemboja utk 1000biji ke norazlilahkhamdan@gmail.com

    ReplyDelete
  92. Salam mohon emailkn quotation bahulu kemboja utk 1000biji & bahulu berinti 2000 biji. Ada skali dgn bekas tak @ kotak utk door gift ke h_maznah66@yahoo.com @ wasap sj ke 0135201958

    ReplyDelete
  93. boleh email quatation bahulu utk 1000-2000 biji??
    intanlyana89@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. Hi... boleh bg quotation tuk 100 biji setiap jenis? Paling cepat biler leh dpt.. email saya norhernanie@yahoo.com saya nak pakai urgent... terima kasih

    ReplyDelete
  95. Nk quotation tuk 100biji bahulu kemboja..skali ngan bekas or kotak x?pnghntran ke kelate bpe caj?

    ReplyDelete
  96. Nk quotation tuk 100biji bahulu kemboja..skali ngan bekas or kotak x?pnghntran ke kelate bpe caj?email rosya82@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. salam.
    mohon quotation untuk 1000 pcs bahulu untuk semua jenis bahulu.
    zulaika.alfateh@gmail.com

    ReplyDelete
  98. salam
    nak minta quotation tuk 4000pcs bahulu (inti strawberi, blueberi, nenas, coklat).
    asam_jeruk@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. Salam boleh minta quotation untuk bahulu kemboja siap kotak quantity 700 pcs urgent .. sila bagy no tel untuk dihubungi thank q

    mhthree.creative@yahoo.com

    ReplyDelete

"Special Branch" bersama TV al-Hijrah

Promo

News

PART-TIMER

PART-TIMER
Jom sertai kami sebagai pengedar. MODAL TIDAK DIPERLUKAN!! Hanya perlu mendapatkan tempahan dan anda akan mendapat komisen antara 15-35%. Sangat mudah bukan??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN
apa lagi..jom la rasa.
Pelancaran terbaru produk perkhidmatan syarikat. Banyak pilihan yang boleh anda fikir-fikirkan.

Istimewa untuk majlis-majlis rasmi

Bahulu d'bayu kini boleh didapati dengan pelbagai bentuk dan saiz serta warna sesuai dengan pilihan hati dan bajet anda. Pastinya memberikan suatu kelainan kepada tetamu majlis anda dengan pemberian istimewa berupa Bahulu Berinti d'Bayu yang dibungkus dengan kotak yang sangat comel. Jangan berlengah sekiranya berminat unuk membuat tempahan kerana kami memerlukan satu tempoh yang sesuai untuk memenuhi tempahan anda.

Sila menjamu mata dengan gambar-gambar dibawah sebelum menjamu selera dengan Bahulu Berinti yang sangat lazat.

BDB B 001 - BDB B 003

HARGA
Tempahan 300 unit : RM3.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 500 unit :
RM2.60/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1000 unit :
RM2.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1500 unit :
RM2.25/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 2000 unit :
RM2.20/unit bersama 4biji Bahulu Berinti

BDB B 001

BDB B 001

BDB B 002

BDB B 002

BDB B 003

BDB B 003

Banyak lagi pilihan..

Sila klik pada Cenderamata