Tuesday, April 9, 2013

Mini Bahulu Cafe

Setelah beberapa bulan menjalankan operasi membekalkan bahulu ke kedai-kedai runcit berhampiran, Alhamdulillah diberikan peluang dan keizinan oleh Allah S.W.T. untuk meluaskan lagi pasaran bahulu dengan menjalankan perniagaan secara terus dengan pelanggan melalui premis perniagaan kami yang baru.Premis ini mula beroperasi pada 8 April 2013. Lokasi premis yang agak strategik memberikan kelebihan kepada perusahaan bahulu berinti untuk terus dikenali masyarakat awam dengan labih meluas.

Premis ini terletak betul-betul di bahu jalan utama KM11 Batu 7 Jalan Gombak. Kawasan sekitar dikelilingi beberapa buah kedai makan dan kedai runcit serta beberapa buah sekolah yang terletak disebelah dan seberang jalan premis. Kehadiran kami yang mula beroperasi pada hari pertama membuatkan masyarakat sekeliling masih tertanya-tanya berkenaan perkhidmatan yang kami sediakan. Dengan pembukaan premis ini, pelanggan dapaterus menikmati keenakan bahulu berinti secara langsung dan pada masa yang sama mendapat informasi berkenaan perkhidmatan kami yang berkaitan.

Kepada anda yang berdekatan, dijemput ke premis kami yang dibuka setiap hari Isnin hingga Sabtu dari jam 10.30 pagi hingga 6.45 petang. Bagi yang gemarkan bahulu panas anda boleh datang pada 3 waktu yang berikut:
1) 11.00pagi
2) 3.30 petang
3) 5.00 petangKami akan terus mempertingkatkan kemudahan kepada pelanggan dari masa ke semasa.


 

No comments:

Post a Comment

"Special Branch" bersama TV al-Hijrah

Promo

News

PART-TIMER

PART-TIMER
Jom sertai kami sebagai pengedar. MODAL TIDAK DIPERLUKAN!! Hanya perlu mendapatkan tempahan dan anda akan mendapat komisen antara 15-35%. Sangat mudah bukan??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN
apa lagi..jom la rasa.
Pelancaran terbaru produk perkhidmatan syarikat. Banyak pilihan yang boleh anda fikir-fikirkan.

Istimewa untuk majlis-majlis rasmi

Bahulu d'bayu kini boleh didapati dengan pelbagai bentuk dan saiz serta warna sesuai dengan pilihan hati dan bajet anda. Pastinya memberikan suatu kelainan kepada tetamu majlis anda dengan pemberian istimewa berupa Bahulu Berinti d'Bayu yang dibungkus dengan kotak yang sangat comel. Jangan berlengah sekiranya berminat unuk membuat tempahan kerana kami memerlukan satu tempoh yang sesuai untuk memenuhi tempahan anda.

Sila menjamu mata dengan gambar-gambar dibawah sebelum menjamu selera dengan Bahulu Berinti yang sangat lazat.

BDB B 001 - BDB B 003

HARGA
Tempahan 300 unit : RM3.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 500 unit :
RM2.60/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1000 unit :
RM2.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1500 unit :
RM2.25/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 2000 unit :
RM2.20/unit bersama 4biji Bahulu Berinti

BDB B 001

BDB B 001

BDB B 002

BDB B 002

BDB B 003

BDB B 003

Banyak lagi pilihan..

Sila klik pada Cenderamata