Thursday, February 18, 2010

"Salam Pengenalan dari Pengarah Urusan"


  Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakyat Malaysia. Bersempena dengan sambutan Tahun Baru Cina, syarikat mengucapkan 'Gong Xi Fa Cai' kepada semua kaum China terutama yang berada di Malaysia. Semoga hubungan kekeluargaan semakin erat dengan sambutan pada kali ini.

   Buat sekelian kalinya syarikat dapat berinteraksi dengan anda menerusi kemudahan ini. Blog ini diwujudkan atas desakan sebagai warga Malaysia yang seharusnya peka dengan perkembangan teknologi masa kini. Melalui blog ini- mutiara_bonda, pihak kami akan cuba sedaya upaya berkongsi segala maklumat yang berfaedah untuk kebaikan kita bersama.

   Selain tujuan diatas, blog ini juga bertujuan bagi menyampaikan segala berita dan informasi terkini syarikat dalam aktiviti perusahaan bahulu berinti. Kami beriltizam akan berusaha kearah mewujudkan satu sistem bersepadu yang dapat memberikan pekhidmatan terbaik kepada para pelanggan.

   Sebagai Pengarah Urusan Syarikat- Panglima Bayu Enterprise, saya mewakili pihak syarikat mengalu-alukan kehadiran pelawat dalam blog ini. Semoga anda semua dapat mengambil sedikit sebnyak manfaat daripada blog kami ini. Segala kelemahan harap dapat ditegur oleh sesiapa sahaja asalkan teguran tersebut bersifat membina. Segala kelemahan akan segera diperbaiki dari masa ke semasa. Sekian terima kasih..

No comments:

Post a Comment

"Special Branch" bersama TV al-Hijrah

Promo

News

PART-TIMER

PART-TIMER
Jom sertai kami sebagai pengedar. MODAL TIDAK DIPERLUKAN!! Hanya perlu mendapatkan tempahan dan anda akan mendapat komisen antara 15-35%. Sangat mudah bukan??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN
apa lagi..jom la rasa.
Pelancaran terbaru produk perkhidmatan syarikat. Banyak pilihan yang boleh anda fikir-fikirkan.

Istimewa untuk majlis-majlis rasmi

Bahulu d'bayu kini boleh didapati dengan pelbagai bentuk dan saiz serta warna sesuai dengan pilihan hati dan bajet anda. Pastinya memberikan suatu kelainan kepada tetamu majlis anda dengan pemberian istimewa berupa Bahulu Berinti d'Bayu yang dibungkus dengan kotak yang sangat comel. Jangan berlengah sekiranya berminat unuk membuat tempahan kerana kami memerlukan satu tempoh yang sesuai untuk memenuhi tempahan anda.

Sila menjamu mata dengan gambar-gambar dibawah sebelum menjamu selera dengan Bahulu Berinti yang sangat lazat.

BDB B 001 - BDB B 003

HARGA
Tempahan 300 unit : RM3.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 500 unit :
RM2.60/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1000 unit :
RM2.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1500 unit :
RM2.25/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 2000 unit :
RM2.20/unit bersama 4biji Bahulu Berinti

BDB B 001

BDB B 001

BDB B 002

BDB B 002

BDB B 003

BDB B 003

Banyak lagi pilihan..

Sila klik pada Cenderamata