Saturday, February 20, 2010

Tingkatkan pengeluaran

Alhamdulillah..hari ini Sabtu 20 Feb 2010, 1 lagi cawangan bahulu d'bayu akan mula beroperasi. Lokasi francais ke-2 ini bertempat di Shah Alam. Sehingga ke hari ini, syarikat sudah mempunyai 2 buah francais yang mana kedua-duanya terletak di Shah Alam.
Penubuhan francais ini sangat lah penting setelah mengambil kira beberapa faktor. Dari pengalaman syarikat semasa membekalkan stok ke Mydin pada tahun 2008, kami mengalami masalah kekurangan stok berbanding permintaan yang berlebihan pada masa tersebut. Itu baru melibatkan 3 cawangan Mydin sahaja..bayangkan jika syarikat mengikat kontrak dengan semua Mydin yang ada di sekitar Lembah Klang...pasti terduduk diam kaku membisu.
Faktor lain penubuhan francais adalah setelah membuat sedikit kajian mengenai perusahaan makanan tradisional terutamanya, pada kebiasaannya hangat-hangat tahi ayam. Bersemangat pada peringkat awal operasi namun akhirnya akur pada kesurutan pelanggan. Keadaan ini berlaku kerana kebanyakan pengusaha berkenaan tidak berusaha mengembangkan pasaran produk yang dihasilkan padahal produk iks kebanyakannya berpotensi besar untuk dikembangkan.
Setelah tertubuhnya francais bahulu d'bayu yang pertama, syarikat mendapat satu suntikan nafas yang baru. kekuatan syarikat bertambah dari segi moral dan fizikal. 3 minggu penubuhan francais pertama, sudah mampu meraih jualan sebanyak RM2,000.00. Syabas syarikat ucapkan kepada usahawan baru francais pertama.
Syarikat akan terus berusaha meningkatkan produktiviti sebagai persediaan menjadi pembekal yang baik kepada pasaraya-pasaraya berkenaan terutamanya Mydin yang akan mula dipenuhi produk bahulu d'bayu di atas rak-rak makanan di premis mereka. Semoga perjalanan membekalkan stok pada kali ini tidak mengalami kecacatan seperti yang terjadi pada masa lampau.
Kepada francais ke dua, selamat maju jaya. Mulakan langkah anda dengan senyuman kepuasan. Terus berusaha untuk mencapai impian dan matlamat yang tersemat.


No comments:

Post a Comment

"Special Branch" bersama TV al-Hijrah

Promo

News

PART-TIMER

PART-TIMER
Jom sertai kami sebagai pengedar. MODAL TIDAK DIPERLUKAN!! Hanya perlu mendapatkan tempahan dan anda akan mendapat komisen antara 15-35%. Sangat mudah bukan??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN

Bahulu Berinti d'Bayu bersama UPIN & IPIN
apa lagi..jom la rasa.
Pelancaran terbaru produk perkhidmatan syarikat. Banyak pilihan yang boleh anda fikir-fikirkan.

Istimewa untuk majlis-majlis rasmi

Bahulu d'bayu kini boleh didapati dengan pelbagai bentuk dan saiz serta warna sesuai dengan pilihan hati dan bajet anda. Pastinya memberikan suatu kelainan kepada tetamu majlis anda dengan pemberian istimewa berupa Bahulu Berinti d'Bayu yang dibungkus dengan kotak yang sangat comel. Jangan berlengah sekiranya berminat unuk membuat tempahan kerana kami memerlukan satu tempoh yang sesuai untuk memenuhi tempahan anda.

Sila menjamu mata dengan gambar-gambar dibawah sebelum menjamu selera dengan Bahulu Berinti yang sangat lazat.

BDB B 001 - BDB B 003

HARGA
Tempahan 300 unit : RM3.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 500 unit :
RM2.60/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1000 unit :
RM2.30/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 1500 unit :
RM2.25/unit bersama 4biji Bahulu Berinti
Tempahan 2000 unit :
RM2.20/unit bersama 4biji Bahulu Berinti

BDB B 001

BDB B 001

BDB B 002

BDB B 002

BDB B 003

BDB B 003

Banyak lagi pilihan..

Sila klik pada Cenderamata